Një homazh për ‘Nënën Natyrë’, foto mahnitëse nga bota e egër

12 Qershor, 2021 - 6:29 pm

Një sërë imazhesh nga natyra dhe bota e egër, janë përmbledhur në një libër nga fotografi dhe fituesi i shumë çmimeve, Marsel van Oosten.

Libri përmban më shumë se 200 imazhe të peizazhit dhe jetës së egër që Marsel ka kapur gjatë 15 viteve të fundit në Afrikë, Amerikë, Azi, Evropë dhe Antarktik.

Në hyrje të librit, ai shkruan: “Ky është një homazh për Nënën Tokë. Ne të gjithë kemi një lidhje primare me nënën tonë, dhe ngjashëm me Nënën Tokë. Të gjithë jemi të lidhur me të. Por ajo është nën kërcënim serioz dhe ka shumë nevojë për mbrojtjen tonë”.  

Në fotogalerinë e mëposhtme gjenden disa nga fotografitë më të famshme të tij, që janë edhe pjesë e këtij libri./ KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme