Një mbrëmje e përbashkët festive në Lozanë

9 Mars, 2020 - 5:12 pm

Në mbrëmjen e të shtunës, në Lozanë janë bërë bashkë tri shoqata kulturore artistike:  ILIRËT,  SHKA-Kosova dhe  SHKA-Rapsodët e Gjenevës në  aktivitetin e fundit kulturor për këtë vit, kushtuar 12 vjetorit të Pavarësisë së Kosovës.

Aktiviteti kulturor ishte organizuar gjithashtu edhe për nder të festës së 7 dhe 8 marsit dhe për nder të 22 vjetorit të Epopesë së UÇK-së.

Kjo mbrëmje kulturore është organizuar me mbështetjen e Ministrisë së Punëve te Jashtme dhe Diasporës, me ç`rast të pranishme ishin edhe dy zyrtaret e kësaj ministrie nga Prishtina: Shyhrete Kastrati nga Departamenti i Qendrave Kulturore dhe Shqipe Krasniqi nga Departamenti për Hulumtime dhe Përkrahje të Investimeve të Diasporës.

Në këtë mbëmje të Lozanës ka perfomuar dhe Art Bend. Albin /KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme