Nuk miratohet Kodi Civil për martesat e gjinisë së njëjtë

16 Mars, 2022 - 6:14 pm

Dështon të miratohet Projektkodi Civil.

Deputetët e Kuvendit të Kosovës nuk ia kanë dhënë dritën e gjelbër Projektkodit Civil, në seancën e së mërkurës.

Në momentin e votimit në sallë ishin të pranishëm 77 deputetë, prej të cilëve 16 nuk e kanë shfrytëzuar të drejtën e votës.

Nga 61 deputetë sa kanë votuar, 29 ishin kundër, 28 për dhe 4 abstenime. / KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme