“Nxënësit nuk janë vlerë monetare”, Këshilli i Prindërve organizon protestë, kërkojnë rifillimin e procesit mësimorë

26 Shtator, 2022 - 1:26 pm

Sot bëhen 1 muaj e një ditë që kur nxënësit dhe mësimdhënësit gjenden në grevë.

Shumica e shkollave tashmë veçse kanë filluar me proces mësimorë edhe pse SBASH po vazhdon të këmbëngulin në kërkesën e tyre.

Gjatë ditës së sotme Këshilli i Prindërve i shkollës “Faik Konica” organizoi protestë, përmes të cilës kërkojnë rifillimin e procesit mësimorë.

Në këtë protestë, përveç prindërve u panë edhe shumë nxënës me pankarta në duar duke bërë thirrje për nisjen e procesit mësimor.

“Nxënësit nuk janë vlerë monetare”, “Po dojna me u kthy në shkollë”, janë vetëm disa nga thirrjet që u bënë sot në protestë.

Deri më tani ende nuk ka ndonjë vendim konkret për nisen e shkollave, përderisa disa shkolla në qytete të ndryshme veçse kanë nisur mësimin. / KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme