Për të festuar Ditën Ndërkombëtare të Gruas në ASA Medical Aesthetics, trajtimet më të kërkuara me ofertë speciale

2 Mars, 2023 - 12:52 pm

Çdo ditë e vitit është një mundësi e përkryer për të mbështetur dhe festuar gratë në jetën tuaj. Megjithatë, 8 Marsi shënon një ditë shumë të rëndësishme: Ditën Ndërkombëtare të Gruas! Festë kjo e kthyer në një simbol të veçantë për nënat dhe vajzat, të cilat në këtë ditë ndihen të privilegjuara.

ASA Medical Aesthetics Center është klinikë dermo-estetike e cila njihet për shërbimet dhe tretmanet të cilat janë në hap me industrinë e bukurisë së avancuar. ASA ofron një gamë të gjerë të trajtimeve më të sofistikuara jokirurgjikale, kundër plakjes dhe estetike, më të kërkuara në tregun e sotëm.

Në këtë ditë të veçantë për gratë dhuroni vetes tuaj një nga trajtimet më të sofistikuara me ofertë speciale nga data 2 Mars deri më 8 Mars të cilën mund ta shihni më poshtë :

Posti në Instagram : https://www.instagram.com/p/CpQS4TBo7Hg/

Në këtë klinikë shumëdimensionale ju do të trajtoheni nga specialistë të fushës së mjekësisë dhe dermo estetikës te cilat njohin në detaj anatominë e fytyrës dhe problematikat e saj.

Kualiteti, profesionalizmi, dhe zgjidhja ideale për mirëqenien e lëkurës suaj gjenden vetëm në ASA Medical Aeshtetics Center.

Për të rezervuar takimin tuaj për një trajtim apo konsultë telefononi në:

Nr.tel:  00 383 49 293 747.

Të ngjajshme