Përfundon viti shkollor 2019-2020

26 Qershor, 2020 - 12:58 pm

Pas një periudhe prej 4 muajsh e cila bëri që zhvillimi i mësimit të vazhdojë në platformën online, sot ka përfunduar viti shkollor 2019-2020, shkruan KultPlus.

Kryetari i Prishtinës, Shpend Ahmeti ka ururar nxënësit për durimin dhe sukseset e arritura gjatë kësaj periudhe aspak të lehtë për ata.

Ai përmes një statusi në Facebook ka shprehur falenderim të madh edhe për prindërit e mësuesit të cilët me përkushtim të madh punuan me fëmijët dhe nxënësit e tyre.

”I uroj nxënësit për sukseset e arritura dhe durimin e treguar gjatë kësaj periudhe plot sfida, si dhe i falënderoj prindërit e mësimdhënësit të cilët punuan me përkushtim që mësimi online të mos i lë nxënësit prapa më mësime.
Uroj që në vitin e ardhshëm shkollor t’i kthehemi normalitetit dhe nxënësit bashkë me mësuesit t’i kthehen ambienteve shkollore!
‘, u shpreh Ahmeti. / KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme