Posta e Kosovës promovon Pullën Postare me figurën e Dua Lipës

5 Gusht, 2022 - 2:54 pm

Posta e Kosovës do të promovoj nesër Pullën Postare “Dua Lipa”, përcjellë KultPlus.

Pjesëmarrës në këtë ngjarje do të jetë edhe vetë Dua Lipa dhe Dukagjin Lipa.

Ndërsa nga Posta e Kosovës pjesëmarrës do të jenë: Fakete Kadiu – Ud. Kryshefe Ekzekutive e Postës së Kosovës, Kamber Demaku – Shef i Administratës dhe Protokollit, Kryesuesi i komisionit për aprovimin e pullave postare/MZHE dhe pjesëmarrës tjerë/Filatelia e Postës së Kosovës. / KultPlus.com

Të ngjajshme