Presidentja Osmani uron Ditën Kombëtare të Luksemburgut: Kosova, mirënjohëse për mbështetjen

23 Qershor, 2024 - 8:58 pm

Presidentja Vjosa Osmani ka uruar Ditën Kombëtare të Luksemburgut.

Me anë të një postimi në platformën X, ajo ka theksuar se ai aleatë dhe miq demokratikë, Kosova dhe Luksemburgu mbeten plotësisht të përkushtuar për hapjen e kapitujve të rinj të bashkëpunimit.

“Kosova është mirënjohëse për mbështetjen e kahershme të Luksemburgut për rrugën tonë euroatlantike!”, ka thënë Osmani. 

Të ngjajshme