“Prishtina International Theatre Festival”, në teatrin Faruk Begolli vijnë shfaqjet nga Burbuqe Berisha dhe Kushtrim Koliqi

17 Maj, 2024 - 3:25 pm

“Prishtina International Theatre Festival”, ka njoftuar se nga data 20 deri më 26 maj do të mbahet hapja solemne e Edicionit të tetë të Festivalit Ndërkombëtar të Teatrove, në Teatrin “Faruk Begolli” në Kolegjin AAB.

Ceremonia e hapjes solemne të PITF 2024 do mbahet të hënën, me 20 maj 2024 nga ora 20:00 në Kolegjin AAB, në prezencën e personaliteteve të rëndësishme të jetës publike e kulturore të Kosovës.

Në natën e parë të festivalit gjithashtu do mund të ndiqni edhe shfaqjen ““Muhammad Ali, the one and only”, nën regjinë e Dino Mustafić nga Teatri Kombëtar i Sarajevës.

Në natën e dytë, më 21 maj duke filluar nga ora 19:00, do të shfaqet “The Feral Womxn” me regji nga Jemima Rose Dean.

Në po të njëjten natë, do të jepet për publikun edhe shfaqja “Bretkosa” nga teatri Faruk Begolli dhe me regji të Burbuqe Berisha, kurse shfaqjen “Father and Father” me regji të Kushtrim Koliqit, mund ta ndiqni më 22 maj, duke filluar nga ora 20:00./KultPlus.com

Të ngjajshme