Punëtorë shëndetësorë ngritin flamurin amerikan në sheshin “Bill Clinton”

4 Korrik, 2020 - 2:13 pm

Shoqata Miqtë e Amerikës, ka vazhduar aksionin e përjetshëm në nderim të 4 korrikut – Ditës së Pavarësisë së Shteteve të Bashkuara të Amerikës.

Për dallim nga vitet tjera, këtë vit ngritja e flamurit amerikan është bërë nga punëtorët shëndetësorë si shenjë nderimi për kontributin që kanë dhënë dhe po japin për luftën kundër pandemisë Covid-19. / KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme