Shoqata e Gastronomëve kërkon largimin e kufizimin të lëvizjes për qytetarët dhe orarin e punës

17 Gusht, 2020 - 9:40 pm

Shoqata e Gastronomëve të Kosovës përmes një postimi të bërë në faqen zyrtare Facebook, kanë njoftuar se në mbledhjen e tyre të radhës, Bordi Këshillëdhënës kundër COVID-19, ka paraqitur kërkesat për hapat e mëtejmë të gastronomisë.

Me këtë rast gastronomët kanë kërkuar ndër të tjera për shfuqizimin e kufizimit të lëvizjes për qytetarë dhe për orarin e punë.

Shkrimi i plotë:

Të fundit

Të ngjajshme