Shqipëria e para në rajon për shërbimet digjitale

20 Prill, 2022 - 12:37 pm

Nga e 33-ta, Shqipëria ngjitet në vendin e 17-të për shërbimet dixhitale dhe del e para në rajon.

Kryeministri Edi Rama publikoi sot raportin e Bankës Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim, i cili e rendit Shqipërinë të parën në rajon në ofrimin e shërbimeve dixhitale.

Kryeministri Rama, po ashtu bëri të ditur se më 30 prill mbyllen sportelet e shërbimeve me dokumente.

“Nga e 33-ta Shqipëria ngjitet në vendin e 17-të për shërbimet digjitale dhe del e para në rajon. Më 30 prill mbyllim sportelet e shërbimeve me dokumente dhe i japim një shqelm vendimtar korrupsionit, radhëve, zvarritjeve për marrjen e një dokumenti shtetëror”, deklaroi Rama./ atsh/ KultPlus.com

Të ngjajshme