Shqipëria, pjesë e grupit të shteteve që po mësojnë mbi ndikimin e komunizmit

8 Shtator, 2019 - 9:15 pm

Mësuese dhe nxënëse nga Shqipëria po marrin pjesë në një turne rajonal të organizuar enkas për ndikimin e komunizmit në rajon. Ata për këtë qëllim së fundmi kanë udhëtuar në Republikën Çeke, Rumani dhe Hungari, shkruan KultPlus.com

“Mësuesja e historisë Briseida Lala dhe nxënësja e shkollës së mesme Xhulia Jasimi, u rikthyen se fundi nga turneu dhjetë ditor në Republikën Çeke, Rumani dhe Hungari. Ato janë pjesë e një grupi prej dymbëdhjetë mësuesish dhe nxënësish të shkollave të mesme nga Shqipëria, Armenia, Bjellorusia, Bullgaria, Republika Çeke, Gjeorgjia, Hungaria, Moldavia, Polonia, Rumania, Sllovakia dhe Ukrahina, të cilët do të mësojnë mbi ndikimin e komunizmit në rajon” thuhet në njoftimin e Ambasadës së SHBA-së në Tiranë.

Të fundit

Të ngjajshme