Shqiptarja Aurora Pirraku Eriksson, kandidate në Parlamentin Suedez për zgjedhjet e vitit 2022

28 Nëntor, 2021 - 2:38 pm

“Faleminderit për besimin!” – thotë shqiptarja Aurora Pirraku Eriksson në rrjetin social Facebook.

Sot rajoni i Västmanland ka vendosur që të jem kandidate në Parlament për zgjedhjet e vitit 2022.

Shumë faleminderit për besimin për të qenë një kandidate për Parlamentin Suedez dhe rajonin e Västmanlandit.

Suedia duhet të jetë një vend i sigurt. Të gjithë, pavarësisht prejardhjes, duhet të kenë mundësinë të punojnë dhe të marrin pjesën e tyre të përgjegjësisë.

Kjo e bën Suedinë të fortë. Të gjithë duhet të jenë të lirë të ruajnë kulturën dhe fenë e tyre, ose të rriten, por gjithmonë të ndjekin ligjin në Suedi. Të gjithë ne që jemi ose dëshirojmë të bëhemi qytetarë jemi të bashkuar nga një gjë: ligji.

Çështja, e cila eshte veçanërisht e rëndësishme për mua dhe është një prioritet jashtëzakonisht i rëndësishëm politik, është siguria në vend“, shtoi ajo. / KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme