Shqiptarja nderohet me çmimin “Inspiration Woman Award 2020” në Kanada

9 Mars, 2020 - 6:40 pm

Tashmë një numër i madh i grave dhe vajzave kudo në botë po korrin suksese në sfera të ndryshme, Viola Kaloutsi, është e radhës. Ajo ka marrë çmimin “Inspiration woman award 2020” nga Fondi “RH Scholarship”, shkruan KultPlus.com

Ministria e Shtetit për Diasporën në Shqipëri përmes një njoftimi në Facebook e ka bërë të ditur këtë lajm, teksa e njejta grua profesionale është vlerësuar me çmime të ndryshme edhe më parë.

“Viola Kaloutsi, drejtuesja shqiptare e një zyre ligjore në Kanada dhe njëkohësisht anëtare e Dhomës së Biznesit të Diasporës Shqiptare, është vlerësuar me çmimin “Insperation woman award 2020” nga Fondi ”RH Scholarship” në Kanada. Më parë, znj. Kalotusi është vlerësuar edhe me çmime të tjera në shenjë mirënjohjeje për kontributin e saj në çështjet e Diasporës shqiptare”, thuhet në llogarinë e Ministrisë në Facebook. KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme