Shtyhen “Takimet Ndërkombëtare Letrare Azem Shkreli 2020”

17 Prill, 2020 - 11:15 am

Edhe pse gjithçka në lidhje me përgatitjet ishte afër përfundimit, për shkak të situatës së krijuar nga pandemia e Covid-19, manifestimi “Takimet Ndërkombëtare Letrare Azem Shkreli 2020”, i cili duhej organizuar më 23, 24, 25 maj, është shtyrë deri në një vendim tjetër, përcjellë KultPlus.

“Ju poetë, shkrimtarë, historianë dhe studiues në mungesë të këtyre ditëve do të humbni gjallërinë e Pejës”, shprehen kështu me keqardhje organizatorët, duke shpresuar që festivali të mbahet në ditë më të përshtatshme e për të cilat do të ju njoftojnë me kohë. / KultPlus.com

Të ngjajshme