Sipas dekretit të ri italianët gjobiten për puthje

14 Maj, 2020 - 9:38 am

Shkelje administrative për puthje! Dhe kur? Në orën 02:30, në një rrugë! Ky është një nga 2 200 denoncimet për shkelje të rregullave antikoronavirus të cilat, në Torino, janë shndërruar në procedura administrative.

Në mes të bllokimit, pra, në muajin mars kjo shkelje ishte një çështje e “mospërmbushjes së një mase ndëshkuese (neni 650 i Kodit Penal) dhe dënohej me burg deri në tre muaj, transmeton KultPlus.

Një dekret i ri qeveritar tashmë parashikonte vetëm gjobë.

Të rinjtë ishin parë nga një banor, i cili thirri policinë. / KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme