Sonte debat i PEN Qendrës së Kosovës për Librin dhe leximin 

27 Janar, 2022 - 11:35 am

Sot, më 27 janar 2022, në orën 17:00, në ambientet e KultPlus Caffee Gallery në Prishtinë, PEN Qendra e Kosovës vazhdon  aktivitetet e veta kulturore e letrare paraparë me projektin “Debati për Kulturën dhe Letërsinë në kohë pandemie”, përcjell KultPlus.

Temë shqyrtimi sonte do të jetë “Libri, leximi dhe biblioteka”.  

Panelistë do të jenë Ibrahim Kadriu dhe Engjëll I. Berisha, Moderator i debatit është Binak Kelmendi.  

Projektin “Debati për Kulturën dhe Letërsinë në kohë pandemie” e ka përkrahur Ministria e Kulturës, Rinisë dhe e Sportit e Republikës së Kosovës./ KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme