займ на карту онлайн потребительский кредит

Sonte nga ora 20:30 Gjenerali Wesley K. Clark në konferencë live për Kosovën

20 Prill, 2020 - 12:55 pm


Sonte nga ora 20:30 në faqen zyrtare të Kolegjit Universum në facebook ndiqni konferencen live për Kosovën nga Gjenerali Wesley K. Clark (ret.) me temen “Bota pas Covid-19”.

Për të qenë pjesë e diskutimit me Gjeneralin regjistrohu në këtë link http://tiny.cc/mof7mz

Kolegji Universum është kolegji më inovativ në Kosovë, i renditur në Top 1000 shkollat më të mira të biznesit në botë nga Agjencia Eduniversal. Institucion lider i ndërkombëtarizimit, i vetmi institucion nga Kosova që ka arritur numrin më të madh të marrëveshjeve të financuara nga Komisioni Evropian.   

Për më shumë informata rreth pjesëmarrjes dhe detajeve për konferencën kontakto [email protected] apo +383 44 144 062;  

(Shkrim i sponsorizuar nga Kolegji Universum)

Të ngjajshme