Studentët e Kolegjit Universum shënuan Diten e Infermierisë

12 Maj, 2021 - 4:20 pm

Kolegji Universum, me studentët e Infermierisë iu bashkua sot shënimit të Ditës Ndërkombëtare të Infermierisë, organizuar nga Qendra Kryesore e Mjekësore Familjare.

\Në këtë aktivitet, QKMF prezantoi punën sfiduese të personelit mjekësor, përmes një ekspozite me fotografi nga puna e infermierëve gjatë vitit pandemik.Kolegji Universum ofron një mjedis stimulues dhe bashkëpunues që promovon edukimin, kërkimin shkencor, shërbimin dhe udhëheqjen. 

Studentët e Programit Infermieri në Kolegjin Universum po kryejnë praktiken në laboratorët inovativ të Kolegjit, ku secili studentë pajiset me njohuritë, aftësitë dhe vlerat për të siguruar kujdesin ndaj pacientit.

Kolegji Universum është kolegji më inovativ në Kosovë, i renditur në Top 1000 shkollat më të mira të biznesit në botë nga Agjencia Eduniversal. Institucion lider i ndërkombëtarizimit, i vetmi institucion nga Kosova që ka arritur numrin më të madh të marrëveshjeve të financuara nga Komisioni Evropian. 

Mëso më shumë www.universum-ks.org

Për më shumë informata rreth aktiviteteve të tilla kontakto [email protected] apo +383 44 144 062 ose na ndiqni në facebook apo instagram.

(Shkrim i sponsorisuar nga Universum)

Të fundit

Të ngjajshme