Studio Master në UNI – Universum International College dhe merr diplomë të fuqizuar nga Arizona State University

25 Shtator, 2023 - 3:22 pm

UNI – Universum International College fuqizuar nga Arizona State University nga SHBA, shpall konkurs për regjistrim të studentëve të rinj të nivelit Master për vitin akademik 2023/2024, në drejtimet: 

Këto drejtime janë të akredituara nga Agjencia e Kosovës për Akreditim (AKA) dhe e licensuar nga Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë e Republikës së Kosovës.

#INFORMOHU KËTU: https://universum-ks.org/kerko-info/

#UNI – Universum International College fuqizohet dhe menaxhohet nga Arizona State University, universiteti më i madh publik në SHBA dhe #1 për inovacion (para MIT, Stanford dhe Harvard)🥇🇽🇰 🇺🇸 Mëso më shumë rreth këtij partneriteti: https://universum-ks.org/powered-by-asu/ 

#Studio në UNI – Universum International College dhe merr diplomë të fuqizuar nga Arizona State University🥇Studio Master në UNI – Universum International College, shih planprogramin.

Studentët e nivelit MASTER përfitojnë: 

✔️ Diplomë te njohur ndërkombëtarisht

✔️ Sistem modular, ligjerata fizikisht apo online

✔️ Orar fleksibil, ligjërata në mbrëmje dhe gjatë vikendeve

🌍 Eksploro Evropën gjatë studimeve dhe përfitoni BURSË të plotë për studime në njërin nga 221 Universitetet partnere të Evropës.

Pajisu me diplomë të njohur ndërkombëtarisht, nga UNI – Universum International College i cili menaxhohet nga Arizona State University.

Për më shumë informata rreth programit kontakto +38344144062, [email protected] ose ndiqni UNI në facebook dhe instagram

Të ngjajshme