UNDP-ja shndërron në ngjyrë të portokalltë urën Tabaku dhe atë të Terzive

25 Nëntor, 2020 - 11:40 pm

UNDP-ja sot ka shndërruar në ngjyrë të portokalltë dy urat në Gjakovë, atë të Terzive dhe Tabaku, në ditën e parë të fushatës “16 Ditë Aktivizëm Kundër Dhunës Gjinore”.

“Së bashku me Bashkimin Evropian në Kosovë shndërruam në ngjyrë të portokalltë urën e Terzive dhe atë Tabaku, dy atraksione historike të njohura në Gjakovë, në ditën e parë të fushatës ‘16 Ditë Aktivizëm Kundër Dhunës Gjinore’”, thuhet në njoftimin e UNDP Kosova.

Tutje thuhet se me këtë rast përfaqësuesi Special i BE-së dhe përfaqësuesi i Përhershëm i UNDP-së nënshkruan marrëveshjen e re të projektit mbi “Trashëgiminë Kulturore si Drejtues i Dialogut Ndër-Komunitar dhe Kohezionit Social” e cila lejon bashkëpunim të vazhdueshëm në këtë fushë gjatë dy viteve të ardhshme ku gratë dhe të rinjtë shfaqen në mënyrë të dukshme./ KultPlus.com

Të ngjajshme