Vitia: Të ndalet dhuna në familje, tani kemi nevojë më shumë se kurrë ta duam njëri – tjetrin

16 Prill, 2020 - 4:58 pm

Ministri në detyrë i Shëndetësisë, Arben Vitia, ka bërë thirrje përmes një video – mesazhi ka thënë që dhuna në familje ka pësuar ngritje gjatë kohës së pandemisë.

“Po kalojmë një kohë të vështirë të pandemisë, një kohë të izolimit e cila nuk është e zakonshme për jetët tona siç jemi mësuar t’i kemi më herët. Tanimë , më shumë se kur e shohim sa kemi nevojë për dashurinë dhe respektin ndaj njëri – tjetrin”.

“Kohën e fundit statistikat kanë treguar se dhuna në familje ka pësuar ngritje. Kjo nuk duhet të ndodhë. Ne tani kemi nevojë më shumë se kurrë ta duam dhe ta respektojmë secilin qytetar, e sidomos anëtarët e familjes tonë”.

Vitia ka apeluar që qytetarët të qëndrojnë në shtëpi, që të tejkalohet sa më shpejt “situata në të cilën gjendemi”.

Të ngjajshme