Ai që ka një mik të mirë, nuk ka nevojë për një pasqyrë

9 Maj, 2019 - 5:38 pm

KultPlus ju sjellë disa mesazhe frymëzuese nga autor të ndryshëm

1. Kuptimi i vërtetë i gjërave gjendet duke thënë të njëjtat gjëra me fjalë të tjera. – CharleChaplin

2. Fjala është si bleta që ka edhe mjaltin, edhe thumbin. – Ismail Kadare

3. Është e pabesueshme se çfarë mund të bëjë vetëm një rreze dielli, për shpirtin tënd. – Fjodor Dostojevski

4. Ai që ka një mik të mirë, nuk ka nevojë për një pasqyrë. – Rumi

5. Është një produkt i imagjinatës tonë, duke na frikësuar për gjëra që nuk janë të pranishme dhe që nuk ekzistojnë. Mos më keqkuptoni rreziku është i vërtetë, por frika është një zgjedhje.- Will Smith  

6. Nëse vërtet doni ta zgjeroni jetën tuaj dhe ta motivoni veten për sukses, bëhuni një mendimtar optimist. – Steve Chandler.

7. Njerëzit thonë gënjeshtra, vetëm atëherë kur ka diçka që tremben se mund ta humbasin. – Orhan Pamuk

8. Vetëm ata që janë të përgatitur për të shkuar shumë larg, mund ta kuptojnë më mirë se sa larg mund të shkojnë.- Ernest Heminguej

9. Ditën që pushteti i dashurisë do të mbizotërojë ndaj dashurisë për pushtet, atëherë bota do të njohë vërtet paqe. – Mahatma Gandi

10. Doja ta thoja me zë të lartë atë që ndieja, por qëndrova i heshtur nga frika se nuk do të më kuptonin.- Charles Bukowski / Kulplus.com

Të fundit

Të ngjajshme