“Arbëreshët, midis realitetit dhe mitit” nga autori Fatmir Toçi promovohet këtë të enjte

13 Qershor, 2022 - 9:00 pm

“ARBËRESHËT, midis realitetit dhe mitit”, i autorit Fatmir Toçi do të promovohet të enjten, më 16 qershor, përcjellë KultPlus.

Ngjarja do të filloj nga ora 10:30. Ndërkaq, do të mbahet në sallën “Rilindja” të Universitetit ‘Ismail Qemali’ në Vlorë.

Për librin do të diskutojnë:

– Irena Toçi, Botuese, Toena

– Prof. Roland Zisi, Rektor i Universitetit “Ismail Qemali”, Vlorë

– Akademik Rexhep Qosja (online)

– Albert Abazaj, Drejtor i Bibliotekës Universitare “Nermin Vlora Falaschi”, Vlorë

– Dr. Ermir Xhindi, pedagog

– Prof. dr. Rami Memushaj, Studiues

– Akademik Pëllumb Xhufi, historian

– Fatmir Toçi, autori i librit

“ARBËRESHËT, midis realitetit dhe mitit” është botim i Shtëpisë Botuese ‘TOENA’. / KultPlus.com

Të ngjajshme