Dashuria, miqësia dhe respekti nuk i bashkojnë njerëzit aq shumë sa i bashkon…

18 Maj, 2018 - 11:30 am

“Kur njerëzit janë të lumtur, ata nuk e vërejnë nëse është dimër apo verë.”

“Dija nuk e ka asnjë vlerë përderisa nuk e praktikoni.”

“Dashuria, miqësia dhe respekti nuk i bashkojnë njerëzit aq shumë sa i bashkon urrejtja e përbashkët për diçka.”

“Ju duhet të besoni tek njerëzit, përndryshe jeta bëhet e pamundur.”

“Asnjë psikolog nuk duhet të pretendoj ta kuptojë atë që ai nuk e kupton… vetëm budallenjtë dhe sharlatanët din gjithçka por nuk kuptojnë asgjë.”

“Nëse keni frikë nga vetmia, mos u martoni.”

– Anton Chekhov

Të ngjajshme