займ на карту онлайн потребительский кредит

Freud: Vajzat thonë hapur se dashuria e tyre humbet vlerë kur për të kanë marrë vesh të tjerët

10 Korrik, 2020 - 11:00 pm

Zigmund Freud është njëri nga psikologët më të mirë në gjithë historinë e kësaj shkence. Këtu kemi shkëputur një pjesë të shkurtër nga libri “Mbi psikologjinë e jetës dashurore”.

Vajzat e thonë hapur se dashuria e tyre humbet vlerë kur për të kanë marrë vesh të tjerët. Nganjëherë ky motiv mund të bëhet i mbifuqishëm dhe mund ta pengojë fare zhvillimin e aftësisë dashurore në bashkëshortësi.

Gruaja e gjen ndjeshmërinë e saj të brishtë përsëri vetëm në një marrdhënie të palejuar që duhet të mbahet e fshehtë, ku vetëm ajo është e sigurtë për vullnetin e saj të ndikuar. /KultPlus.com

Të ngjajshme