“Ikjes tande Adem”

15 Shtator, 2020 - 2:08 pm

Vdekjes së Adem Mikullovcit iu thurën  fjalë, përkujtime dhe homazhe. Kolegu i tij, artisti Çun Lajçi shkroi poezi për vdekjen e Mikullovcit.

KultPlus ua sjell poezinë e Çun Lajçit kushtuar Adem Mikullovcit:

Ikjes tande Adem

Mos i zbritni atit

As ernave mos u zbritni

Rrini diku mes qiellit e tokës

T’mos marrin erë t’keqe emnat tonë

Ne jemi me ujin me zjarrmin me dheun

Me shpirtin plot nesh pa ju

Mos i zbritni atit

Se ne ikëm n’kuferin e ardhjes

Si Godo nën pemën e thatë

Do t’ikni edhe ju nesër

Veç pa emna./KultPlus.com

Të ngjajshme