Kjo është poezia më e shkurtër në botë

21 Mars, 2022 - 1:30 pm

Kjo poezi është shkruar nga Aram Saroyan, poet armeno-amerikan, romancier, biograf, dhe dramaturg.

“M” me katër “këmbë” është futur në Librin e Rekordeve të Guinness si poezia më e shkurtër në botë.

Për vite të tëra kjo poezi ka qenë subjekt diskutimi.

Poeti Bob Grumman këtë poezi e ka kuptuar si lindjen e një alfabeti, por ndër vite ka pasur edhe shpjegime të tjera. / KultPlus.com

Të ngjajshme