займ на карту онлайн потребительский кредит

MASHT përjashton pesë administrues të testit të Maturës

30 Maj, 2018 - 4:44 pm

Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë ka marrë vendim për ndalimin e përhershëm të angazhimit të pesë administruesve në testin e Maturës Shtetërore.

Në vendim shkruan se këtyre administruesve iu është ndaluar angazhimi për shkak se “kanë qenë të papërgjegjshëm në kryerjen e punës së tyre”.

MASHT-i dështon edhe këtë vit me provimin e maturës

Administruesit e përjashtuar janë:

Selami Sherifi, Kamenicë

Agim Saqipi, Kamenicë

Albulena Raci, Prishtinë

Bajram Hashani, Prishtinë

Kimete Maxhuni, Prishtinë

Të ngjajshme