“Mos reshtni kurrë së protestuari, së vënit në dyshim autoritetin, shabllonet, dogmat”

30 Shtator, 2020 - 11:49 pm

Nga Bettrand Rusel

Mos reshtni kurrë së protestuari; mos reshtni kurrë së mos qeni të një mendjeje, së vënit në dyshim autoritetin, shabllonet, dogmat. Nuk ka të vërtetë absolute. Mos reshtni së menduari. Jini zëra jashtë korit. Jini pesha që e prier rrafshin. Jini gjithnjë në mospajtim, sepse edhe të mosqenët dakord është armë. Jini gjithnjë të informuar dhe jini të hapur ndaj njohjes, sepse edhe dija është armë. Ndoshta nuk do ta ndryshoni botën. Por do të keni ndihmuar për ta prirë rrafshin në drejtimin tuaj dhe do ta keni bërë jetën tuaj të denjë për t’u treguar./ KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme