“100 rrëfime nga 100 pleq e plaka” promovohet në BKK

26 Qershor, 2019 - 11:59 am

Me datë 28. 06. 2019 Biblioteka Kombëtare e Kosovës “Pjetër Bogdani“, do të bojë promovimin e librave në dhjetë vëllime “Kujtesa e Kosovës100 rrëfime nga 100 pleq e plaka

Promovimi i dhjetë vëllimëve do të bëhet në Hollin e Bibliotekës, duke filluar nga ora 11:00, ku është organizuar nën patronatin e Ministrisë së Kulturës, Rinisë dhe Sportit/ KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme