Pesë librat që duhet t’i lexoni gjatë muajit gusht

2 Gusht, 2021 - 2:32 pm

Çdo muaj ABC arts do të paraqesë një listë të shkurtër të botimeve të reja të lexuara dhe të rekomanduara nga Kate Evans të The Bookshelf dhe Claire Nichols dhe Sarah L’Estrange nga The Book Show – së bashku me shkrimtarët dhe recensentët e librave të pavarur.

Këtë muaj, ne jemi të ngazëllyer të paraqesim rekomandimet nga Declan Fry dhe Khalid Warsame.

Më poshtë e gjeni listën me pesë librat që duhet t’i lexoni në gusht:

I Couldn’t Love You More – Esther Freud

Once There Were Wolves – Charlotte McConaghy

On Compromise: Art, Politics, and the Fate of an American Ideal – Rachel Greenwald Smith

Dark as Last Night – Tony Birch

The Liquid Land – Raphaela Edelbauer./KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme