Plagjiatura e profesoreshës Drita Konxheli

2 Tetor, 2018 - 11:25 am

Nga Admovere.

PLAGJIATURA 3
RASTI: DRITA KONXHELI

Në vitin 2015 Drita Konxheli, profesoreshë e asocuar në Fakultetin e Ekonomisë të UP-së, si autore e parë publikon në anglisht, në revistën akademike «Reforma» (2/2015), punimin me titull «Privatization Process in Kosovo». Shumë pjesë në dy nga kapitujt dhe konkluzionet e punimit të Konxhelit janë të kopjuara nga punimi me të njëjtin titull, i publikuar më 2014 në revistën akademike «Iliria International Review» me autor Florin Aliun, ish-student i Konxhelit, aktualisht kandidat për doktoraturë në Çeki. Kjo plagjiaturë zbulohet në shtator të vitit 2016 nga «Gazeta Jeta në Kosovë». Drita Konxheli nuk deklarohet për këtë rast. Ajo vazhdon me qenë profesoreshë në Fakultetin e Ekonomisë.

Të fundit

Të ngjajshme