Premiera e suksesshme e “Kosovës” në universitetet amerikane 

7 Shkurt, 2023 - 8:00 pm

Promovimi i “Kosovës” në tre vëllime në anglisht si dhe ligjetata me këtë rast në Univetsitetin e Dallasit më 21 shkurt 2014, paraqet uvertyrën e depërtimit të suksesshëm të veprës në univesitetet e shumta amerikane, që së voni, kulmin e arriti me promovimim në Universitetin e Harvardit. 

Kjo punë nëntëvjeçare u arrit në saje të angazhimit të madh të botuesit amerikan nga Houstoni “Jalifat Publishing” dhe përkushtimit të vazhdueshëm të drejtorit të saj, zotit Ramiz Tafilaj, që vepra të depërtojë në qarqet më të larta akademike amerikane po edhe nëpër qendrat tjera universitare botërore (Turqi, Slloveni, Kroaci , Austri, Suedi,  Maqedoni e së voni edhe në Shqipëri). / KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme