займ на карту онлайн потребительский кредит

“Shqipëria lindi nga Zoti, shpëtoi nga rastësia, vdiq nga politikanët”

Shtator 9, 2018 - 11:00 pm

Faik Konica njihet jo vetëm si një nga publicistët më të mirë, po edhe si njeriu që në të gjitha mënyrat e mundshme tregoi realitetin në të cilin ndodhej Shqipëria, shkruan KultPlus.

Shumica e vështrimeve të tij, akoma vazhdojnë të jenë të qëndrueshme, dhe vlerësohet të jetë një ndër figurat që ka njohur më së miri kombin e tij.

KultPlus sot ju sjellë një nga thëniet e tij.

“Shqipëria lindi nga Zoti, shpëtoi nga rastësia, vdiq nga politikanët”.

Të ngjajshme