Të enjten, në Tiranë do të promovohet libri ‘Kosova në 14 tregime kulturore -2’

5 Maj, 2021 - 4:10 pm

Me 6 maj, prej orës 18:00, te Qendra Kombëtare e Librit dhe Leximit në Tiranë (prapa Piramidës, te Komiteti Bar) do të promovohet libri ‘Kosova në 14 tregime kulturore – 2’ nga Arbër Selmani.

Kjo do të jetë një mundësi edhe për ta takuar autorin, por edhe për ta blerë librin. Të gjitha fitimet nga shitja e librit shkojnë në ndihmë të fëmijëve me autizëm dhe organizatën ‘Autizmi’ në Kosovë.

Intervistat në librin ‘Kosova në 14 tregime kulturore – 2’, flasin për jetën dhe punën e këtyre njerëzve: Xhevat Syla, Mixha Ramë, Adelina Thaçi Meta, Agim Qena, Luan Hajra, Hana Cakuli, Lala Meredith-Vula, Naser Berisha, Rifat Kukaj, Bajram Bylykbashi, Malda Susuri, Zake Prelvukaj, Kenneth Andresen dhe Abdullah Konushevci.

Realizimin e librit e ka ndihmuar Komuna e Prishtinës nga subvencionet e saj vjetore.

Promovimi do të mbahet duke respektuar të gjitha masat qeveritare në mbrojtjen nga covid-19. / KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme