Të martën promovohet libri ‘Kinematë e humbura të Mitrovicës’ nga Nora Prekazi

23 Tetor, 2022 - 10:30 pm

Të martën më 25 tetor, nga ora 17:00, në ish-objektin e bibliotekës ‘Hivzi Sylejmani’ në Prishtinë, do të promovohet libri ‘Kinematë e humbura të Mitrovicës’ të autores Nora Prekazi, përcjell KultPlus.

Ky libër sjell pas vetes 25 rrëfime personale të qyetarëve të Mitrovicës si dhe paraqet të kaluarën e bujshme të jetës kulturore në këtë qytet

Të ftuar në panelin diskutues do të jenë:  Melihate Qena, Sadedin Prekazi, Merishahe Syla(moderatorë), dhe autorja e librit Nora Prekazi.

Ky projekt është mbështetur nga MKRS, në kuadër të thirrjes për projekte individuale./KultPlus.com

Të ngjajshme