Tekstet shkollore për fëmijët, me përmbajtje erotike dhe diskriminuese

Çfarë u mësojnë librat fëmijëve? Është një tjetër pyetje dhe problematikë që Top Story ngriti, duke siguruar kështu dhe përgjigjiet nga tekstet shkollore dhe nga intervistuesit. Abetarja e shtëpisë botuese Mediaprint mbyll vitin shkollor për vogëlushët, duke iu sugjeruar të bëjnë pushime në Turqi. “Maksi Futbollist: Një tregim flet se si në një lojë futbolli … Vazhdoni me leximin e Tekstet shkollore për fëmijët, me përmbajtje erotike dhe diskriminuese