“Trilogjia gjermane” e Jusuf Buxhovit do të promovohet në KultPlus Caffe Gallery

24 Tetor, 2019 - 2:30 pm

“Trilogjia gjermane” e Jusuf Buxhovit doli këto ditë nga shtypi nga shtëpia botuese “Pena” nga Prizreni, shkruan KultPlus.

Kjo triologji përfshinë romanet: “Vdekjet e kolonelit”, “Kujtimet e zonjës von Braun” dhe “Kodi i dashurisë” (fitues i çmimit kombëtar për letërsi në vitin 2006).

Romanet veç e veç janë botuar në vitet 2005-2006. Ndërsa përfshirja e tyre në kuadër të “Trilogjisë gjermane” ka të bëjë me një përpunim letrar përbrenda një koncepti të përbashkët tematik që i ndërlidh.

Promovimi i “Trilogjisë gjermane” do të bëhet javën e ardhshme, më 31 tetor, në KultPlus Caffe Gallery në Prishtinë.

Gjatë këtij promovimi Buxhovi do të shpërndajë disa libra për lexuesin e tij. / KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme