Adele dhe zëri i saj magjik

2 Shtator, 2019 - 2:00 pm

Këngëtarja britianike Adele ka sjellur dhe vazhdon të sjell vazhdimisht super hite në skenën botërore të muzikës. Ajo ka filluar të këndoj vetëm pasi ishte divorcuar nga burri i saj, dhe njëra nga gazetat britanike me sartirë shkruante se nëse Adele nuk do të divorcohej ajo do të mbetej një shtëpiake dhe botëe muzikës do ta kishtë një yll më pak.

Adele njihet për performancat e saj live të cilat rëndom nuk janë të bazuara krejtësisht në performanca pompoze dhe të zhveshura, por në zërin e saj magjik.

“Somone like you” është njëra nga këngët e saj të pavdekshme e cila ka marrur miliona klikime dhe vazhdon të dëgjohet edhe sot.

“Hello” është një hit tjetër i lasnuar së vonshmi, ku Adele me zërin e saj dhe thjeshtësinë e saj i ka dhururar botës artistike edhe një vepër të mrekullueshme.

“Set fire to the rain” është një hit i hershëm i Adeles, njëra nga këngët më të vlerësuara që ka realizuar artistja britanike e cila ka qenë ndër këngët më të dëgjuara të kohës.

Përndryshe, Adele vazhdon të jetë produktive në jetën artistike si dhe njëherit, Adele, është njëra nga artistet e rralla me famë botërore që nuk njihet për skandale seksuale apo për varësi nga substanca narkotike, si ndodh zakonisht me këngëtare të niveleve të tilla. /KultPlus.com

Të ngjajshme