займ на карту онлайн потребительский кредит

Adelina Paloja dhe Lule Elezi u prezantuan me koncert në Lecco të Italisë

10 Shtator, 2019 - 1:45 pm

Në 40 vjetorin e çmimit Nobel për Paqe të Shën Nënës Terezë, në Komunën Lecco të Italisë është mbajtë një koncert nga Adelina Paloja, e përcjellë nga pianistja Lule Elezi.

Dy artistet kanë njoftuar se ky koncert ishte një përjetim i rrallë, ku u prezantuan arie nga: F.Schubert, A.Catalani, L.Antoni/G.Tukici, A.Mula, G.Puccini.

Kjo mbrëmje artistike është mbajtur nën patronatin e “Konzulati i Përgjithshëm i Republikës së Kosovës në Milano”, “Shoqata kulturore e humanitare Stublla”, “Konzulati i Përgjithshëm i Republikës së Shqipërisë në Milano”, “Komuna e Lecco-së”…/KultPlus.com

Të ngjajshme