Agron Shujaku dhe Ledian Shala me koncert pianistik në Kërçovë

Agron Shujaku dhe Ledian Shala do të prezantohen me një koncert duet pianistik, ku do të prezantohen vepra të kompozitorëve shqiptar për piano- 4 duar, shkruan KultPlus.