Artistët dhe bashkëpunëtorët ngushëllojnë për vdekjen e Hivzi Krasniqit

16 Shkurt, 2019 - 1:03 pm

Miqtë, dashamirët dhe bashkëpunëtorët e Hivzi Krasniqit sot kanë ngushëlluar familjen për këtë humbje të madhe.

Hivzi Krasniqi, një tekstshkrues dhe një gazetar i pashoq, ndërroi jetë mbrëmë pas një sëmundjeje të shkurtër.

Sot, miqtë kanë ngushëlluar në mënyra të ndryshme, përfshirë këtu edhe artistët të cilët kanë punuar me të ndër vite, në muzikë, në radio, në TV, por edhe në projekte tjera artistike ku Hivziu e ka dhënë maksimumin e tij.

Sot kanë ngushëlluar në rrjete sociale Eliza Hoxha, Florent Boshnjaku, Asociacioni i Gazetarëve të Kosovës, Musa Doroci, këngëtarja Vera Oruqaj, Esad Dukaja e artistë e miq të tjerë që punuan me të ndjerin.

Të ngjajshme