“Bestytndejat”, Anibar 13 shpalos programin për mbrëmjet muzikore

12 Korrik, 2022 - 5:30 pm

Festivali i filmit të animuar ‘Anibar’ ka nderin të shpalos programin (lineup) për mbrëmjet muzikore, përcjell KultPlus.

Me gjithsej 21 performues nga dhe jashtë vendit, ‘Anibar’ ju mirëpret të bashkëngjiteni tek parku Karagaq (Kino Liqeni) për “Bestytndejat” e tyre nga 13 deri më 19 korrik.

Më poshtë gjeni të bashkëngjitur fotografinë me emrat e performuesve. / KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme