Dhjetë këngët më të mira të grupit Metallica (VIDEO)

26 Janar, 2018 - 5:34 pm

Asnjë bend në zhanrin Heavy Metal nuk e ka pasur ndikimin që e ka pasur METALLICA në 30 vitet e fundit.

Që nga publikimi i albumit të parë Kill ‘Em All në vitin 1983, e deri në ditët e sotme, ata janë cilësuar si bend i fuqishëm i rokut, ndonjëherë janë parë me dashuri e lavdërime, e ndonjëherë me urrejtje e kritika.

Ata i ka karakterizuar vetëm një gjë gjatë gjithë karrierës: Ata i kanë bërë gjithnjë gjërat sipas mënyrës së tyre. METALLICA radhiten gjithmonë në mesin e grupeve muzikore më me influencë në botë. METALLICA është nominuar për 23 çmime Grammy dhe ka fituar 9 të tilla.

Përmbledhja e këngëve të tyre në një top 10-she nuk është e lehtë, duke pasur parasysh faktin se këngët e tyre janë dëgjuar, e kënduar në shumë vende të botës. KULTPLUS sot po ju sjellë dhjetë këngët më ‘catchy’ të këtij bendi muzikor. / KultPlus.com

Të ngjajshme