“Do ta mbrojë me sytë e Zotit, si një perlë në pikë të lotit” (VIDEO)

16 Shtator, 2018 - 9:30 pm

Këngët e Alban Skenderajt janë dëgjuar sa e sa herë, ndërsa përmes melodive e teksteve të këngëve, ai ndër vite ka përcjellur përplot emocion tek dëgjuesit që i kanë qëndruar besnik tash e sa kohë.

Ani pse krijimtaria e këngëtarit Alban Skenderaj është mjaft e pasur me shumë balada e këngë ritmike, kënga “Eklipsi” është një nga ato këngët qe edhe sot dëgjohet. KultPlus sot ju përcjellë videon dhe tekstin e kësaj kënge.

Ndoshta më nuk ia vlen
Të humbas në sytë e tu
Jo ti s’ke pse gënjen
I qartë shkrimi në blu
Se kur hëna diellin e fsheh
Veç rrezet i mbulon
Për një çast freskia të deh
Por eklipsi shpejt mbaron

Ndoshta më nuk ia vlen
Të zgjohem me mendjen tek ti
Ose nisesh e vjen
Por unë fluturoj që të vij

Sepse ndryshe s’do të kishte mbarim
Zjarr i fshehur në ujë
Më ndihmo engjëlli i im….
Zjarrin ta shpëtoj

Jo nuk dua ta pranoj(ta pranoj)
Fati të na ndajë,
huuuuuuu uuuuu
Dua ta mbroj(ta mbroj) dashurinë e saj
refreni
Do ta mbroj me sytë e Zotit
Si një perlë në pikë të lotit
heeeeeeeeeeej
Do ta mbroj
Të jetojë
Dashuri e saj.

Ndoshta më nuk ia vlen
Ndoshta më nuk ia vlen
të zgjohem me mendjen tek ti
dua pranë të të kem
pa mall pa largësi
Ndryshe s’do kishte mbarim
Zjarr i fshehur në ujë
Më ndihmo engjëlli im
Zjarrin ta shpetoj

Jo nuk dua ta pranoj
Fati te na ndaj
Dua ta mbroj dashurinë e saj

refreni 2x
Do ta mbroj me sytë e zotit
si nje perlë ne pikë te lotit
do ta mbroj te jetoj
dashurinë e saj
(Nanararararanananananananananananana)

Të ngjajshme