‘E urrej shiun kur bie, se njëherë ma fiku një zjarr dashurie’ (VIDEO)

26 Shkurt, 2023 - 11:45 pm

Rok grupi i njohur Elita 5 është një nga grupet më të preferuara në vendet shqipfolëse, të cilët i rezistuan kohës, shkruan KultPlus

Me të dëgjuar këngët e tyre, meloditë na kthejnë prapa në kohë. Sot po ju sjellim njërën nga perlat muzikore “E urrej shiun”.

Bashkangjitur gjeni videon dhe tekstin e këngës:

Në kitarë teli… i këputur 
ndali këngën më të bukur… 
por s’e ndali, shiun në këtë qytet.. 
Ku je buza e paputhur 
dashuria ime e humbur 
në mes të rrugës.. unë po lagem vetë.. 

I harruar si një letër e djegur… 
në këtë rrugë pa adresë kam mbetur 
E urrej… shiun kur bie… 
se njëherë ma fiku një zjarr.. 
një zjarr dashurie… 
I urrej.. lotët e mi… 
dhe pse ngjajnë me shiun 
që më ndau nga ti.. 

Dashuria ish dikur 
mbet kornizë pa pikturë 
që askund nuk e shoh në mur… 
I harruar.. si një leter.. e djegur… 
në këtë rrugë.. pa adrese kam mbetur… 

E urrej shiun kur bie.. 
se njëherë ma fiku një zjarr 
një zjarr dashurie… 
i urrej.. lotët e mi… 
sepse ngjajnë me shiut.. (2x) 

E urrej shiun kur bie.. 
se njëherë ma fiku një zjarr 
një zjarr dashurie… 
I urrej lotët e mi… 
dhe pse ngjajnë me shiun 
që më ndau nga ti.. 

Ti ndoshta ishe një rrufe 
që erdhe shpejt… 
dhe kur shkove, nuk e dita, as e di 
por këngën edhe shpresën 
i le të treten nëpër shi… / KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme