“Eja të shkojmë në Prishtinë” (VIDEO)

11 Janar, 2018 - 2:08 pm

Që nga viti 1980, grupi “Gjurmët”, janë ata të cilët kanë sjellë hite që vështirë të harrohen, shkruan KultPlus.

Ky grup me vokalist Migjen Kelmendin mbahen mend për tekstet e fuqishme që tash vijnë shpesh në disa remake nga këngëtarët e rinj, por asnjëherë nuk tingëllojnë ashtu siç i sillnin “Gjurmët”.
Sot po e kujtojmë këngën “Në Prishtinë”, një këngë e këndshme e që sjellë shumë nostalgji.

Në Prishtinë
njerëzit shkojnë e vijnë
me autobus me makinë
të gjithë takohen në Prishtinë
ndërtojnë shtëpinë kërkojnë lumturinë
bëjnë një tufë fëmijë diku në periferi
çfarëdo që mbjell aty mbin

Në Prishtinë në Prishtinë
prandaj eja te shkojmë në Prishtinë
me çika të mira t’rrimë
o eja të shkojmë në Prishtinë
në çajtore çaj të pimë
ta marrim dhe çiftelinë
t’ia themi për dashurinë
o eja të shkojmë në Prishtinë
me çika të mira t’rrijmë
o eja të shkojmë në Prishtinë
në çajtore çaj të pimë
ditë për ditë, mot për mot
xhepat zbrazët zemren plot…

Të fundit

Të ngjajshme