Për shkak të zvarritjeve të Qeverisë, dështon Festivali Sunny Hill

14 Qershor, 2022 - 6:11 pm

Festivali më i madh që u organizua disa herë në Kosovë, “Sunny Hill”, sivjet nuk do të mbahet në Kosovë. Organizatorët janë tërhequr.

Gazeta Express merr vesh se ky vendim erdhi si pasojë e zvarritjes së procedurave nga ana e Qeverisë për ta bërë të mundur mbajtjen e festivalit. Organizatorët i kanë njoftuar krerët e shtetit dhe ministrat se nuk do ta mbajnë festivalin në Prishtinë.

Komuna e Prishtinës ishte pajtuar që t’ia japë “Sunny Hill Festival” 17 hektarë tokë në shfrytëzim për 99 vjet në mënyrë që ta mbajë këtë ngjarje në Kosovë.

Por procedurat më tej janë zvarritur në Qeveri, gjë që ka bërë që organizatorët e kësaj ngjarjeje të tërhiqen përfundimisht.

Organizatorët ndjehen të dëshpëruar me vonesat e shumta të shkaktuara nga mungesa e një përgjigjeje nga Ekzekutivi.

Ky festival ishte paraparë të mbahej nga 4 deri më 7 gusht. / KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme